Sivut

lauantai 13. lokakuuta 2012

Miksi kaikki pitää tehdä niin vaikeasti?Olen jo jonkin aikaa halunnut ostaa sellaisen leikkurin/muotoilijan jolla saa tehtyä ns. tikkauskuviota (katso kuva oikealla). Ongelmaksi on kuitenkin muodostunut 1) hinta ja 2) toimitusehdot. Tietysti haluan mahdollisimman edullisen vaihtoehdon, koska en kakkuja joka päivä tee, mutta silloin kun hinta olisi ok, ostosten määrän on oltava vähintään 10 euroa, että ne lähetetään -.-' JA silti toimituskuluja tulee melkein 5 euroa. En ymmärrä kyllä järkeä tuossa yhtälössä. Kaikenlisäksi asun suhteellisen pienessä kaupungissa, joten täällä ei ole minkäänlaista leipomusliikettä mistä voisin mennä ostamaan sen muotoilijan- ilman turhia toimituskuluja.

Joten jos joku tietää mistä saisi kyseisen tuottee edullisesti, laita toki kommenttia. Alla on lista leipomistarvikkeiden nettiosoitteista, joissa on tullut muutama tunti vietettyä.

Confetti
UllaUnelma
Kakkusankarit
BakeAndParty
Have Your Cake & Eat It
Kotipalvelu Klassikko

1 kommentti:

  1. ebaysta olen ostanut paljon, paljon leivontatarvikkeita, koska siellä myydään ihan samaa tavaraa kuin suomalaisissa verkkokaupoissa murto-osalla näistä hinnoista. Esim. marsipaanityökalut ja muotit ovat ihan pilkkahintaisia siellä ja usein toimituskulutkin ovat tosi pienet. Kannattaa siis käydä sielläkin tutustumassa, jos vain on tunnukset! Tai kyllähän ne tunnuksetkin pian luo. :)

    VastaaPoista